Toegang tot onze fabriekswinkel:D

Particulieren zijn welcom op woensdag, vrijdag en de twee eerste zaterdagen v/an de maand.

Om het aantal klanten op deze dagen te verminderen, kunnen particulieren ook een afspraak maken voor dinsdag of donderdag op 02 377 00 49. Bestellingen via email kunnen in de winkel (zonder contact) worden afgehaald.

Wij ontvangen u graag, maar onder de huidige omstandigheden, uw gezondheid en deze van onze medewerkers, die met veel personen in contact zullen komen de volgende weken, zijn een absolute prioriteit.
Wij hebben hieromtrent belangrijke veiligheidsmaatregelen genomen zodat u in de beste omstandigheden uw stoffen kunt kiezen. Wij volgen de aanwijzingen van de overheid nauw op en passen deze zeer strikt toe. Deze kunnen dagelijks worden aangepast indien nodig. Vervolgens:

Voorzorgsmaatregelen, dank om:

- Voldoende afstand te houden (1,5m)
- Het maximaal aantal toegelaten personen in de winkel te accepteren.
- Een masker te dragen: dit zonder uitzondering tijdens uw aankopen (dit kan een zelfgemaakt of een medisch masker zijn). Uw handen of handschoenen te desinfecteren aan de ingang en uitgang. Ontsmettingsgel is ter beschikking aan de ingang.
Organisatorische maatregelen

De winkel werd in verschillende ruimtes opgedeeld met een beperktere keuze van stoffen en toebehoren dan u gewoon bent. Dit om het aantal klanten die in contact komen met elke medewerker te beperken.
Gelieve enkel de stoffen aan te raken die u wenst te kopen.

Dank voor uw begrip. Tot binnenkort.