Heropening van onze fabriekswinkel: woensdag 6 mei

Beste, wij zijn zeer verheugd u terug te mogen verwelkomen en hadden dit graag gedaan zoals voorheen. Dit is in de huidige omstandigheden jammer genoeg niet mogelijk. Uw gezondheid en deze van onze medewerkers, die met veel personen in contact zullen komen de volgende weken, zijn een absolute prioriteit.
Wij hebben hieromtrent belangrijke veiligheidsmaatregelen genomen zodat u in de beste omstandigheden uw stoffen kunt kiezen. Wij volgen de aanwijzingen van de overheid nauw op en passen deze zeer strikt toe. Deze kunnen dagelijks worden aangepast indien nodig. Vervolgens:

Voorzorgsmaatregelen, dank om:

- Voldoende afstand te houden (1,5m)
- Het maximaal aantal toegelaten personen in de winkel te accepteren.
- Een masker te dragen: dit zonder uitzondering tijdens uw aankopen (dit kan een zelfgemaakt of een medisch masker zijn). Uw handen of handschoenen te desinfecteren aan de ingang. Ontsmettingsgel is ter beschikking aan de ingang.
Organisatorische maatregelen

De winkel werd in verschillende ruimtes opgedeeld met een beperktere keuze van stoffen en toebehoren dan u gewoon bent. Dit om het aantal klanten die in contact komen met elke medewerker te beperken.
Gelieve enkel de stoffen aan te raken die u wenst te kopen.

Dank voor uw begrip. Tot binnenkort.